..en blogg om ting som ikke er fullt så viktige, men desto mer koselige. Det er viktig å omgi seg med mennesker og ting du får inspirasjon og energi av. For meg er det trening, familie, venner, mote, interiør,kaffe, bøker, glossy magasiner, smågodt mm. Håper du også gjør det du kan for at du skal ha det bra?

lørdag 9. oktober 2010

Her kan man kose seg!


Gjøvik har endelig fått et tilbud til oss som liker interiør, klær og kaffe - og det under samme tak til og med. Stedet drives av 4 flotte jenter som virkelig har sansen for trender og godt miljø. Hillevi, Kjersti, Heidi og Nina har laget et konsept jeg har skikkelig trua på.


På hjemmesiden står det: (www.no-3.no)
No 3 er et livsstilskonsept som huser klær, interiør og en koselig kafé, midt i hjertet av Gjøvik. Dette er stedet for den som ønsker å drømme seg bort fra hverdagen, en stakket stund! No 3 rommer en miks av designklassikere, vintage og nyskapende varer i tiden. Forretningen tilhører ikke en bestemt stil, og kommer til å være under kontinuerlig forandring, slik at våre kunder stadig kan komme tilbake for å hente ny inspirasjon! Håper vi sees!


Og ja - vi sees! Har snart spist meg gjennom hele menyen i kafeen, og er veldig fornøyd. 
22.oktober er det moteshow og kundekveld med servering og tapas. Billetter får du kjøpt i butikken! Be there...
Heidi pakker ut nye smykker!


Denne stolen er god å sitte i...

1 kommentar:

  1. Høres ut som et fantastisk koselig sted. Er du i Kristiansand noen gang, så stikk innom Drømmeplassen som er kjempekoselig kafe og butikk. Jer må innom der hver gang jeg besøker byen. Kommer jeg noen gang til Gjøvik så høres det ut som det er min kafè...

    Ha en fin lørdagskveld.

    SvarSlett