..en blogg om ting som ikke er fullt så viktige, men desto mer koselige. Det er viktig å omgi seg med mennesker og ting du får inspirasjon og energi av. For meg er det trening, familie, venner, mote, interiør,kaffe, bøker, glossy magasiner, smågodt mm. Håper du også gjør det du kan for at du skal ha det bra?

fredag 30. desember 2011

Romjulsdrøm...

Da var julen snart over for denne gang. Treet røsser, kakene smaker ikke like godt som før jul, og buksa strammer på de rette plassene...Sånn er det hvert år, og sånn skal det være. Tradisjonens tro! Jula har vært stille og fredelig, - med unntak av en særdeles artig 2.dags fest på Strand Hotell med venner og kjente. 


Under treet i år lå det noe vi ble veldig glade for; nemlig en støpejernsgryte fra Le Creuset. Med denne kan vi lage de herligste retter, og gryta er fin nok til og settes rett på bordet for servering. Maten holder seg varm lenge! Tusen takk mormor.


I morgen skal vi feire nyttår med våre kjære naboer, og da skal vi nok finne noe godt å putte oppi gryta...ikke kalkunen kanskje, men sikkert noe godt tilbehør? 


Håper du har det bra der du er! Ønsker deg et riktig godt nyttår! Eller var det Godt nytt år? Eller Godt Nytt År...Jeg går for den første: godt nyttår!!! 


Tina

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar