..en blogg om ting som ikke er fullt så viktige, men desto mer koselige. Det er viktig å omgi seg med mennesker og ting du får inspirasjon og energi av. For meg er det trening, familie, venner, mote, interiør,kaffe, bøker, glossy magasiner, smågodt mm. Håper du også gjør det du kan for at du skal ha det bra?

søndag 1. januar 2012

Godt nytt år!

Da viser kalenderen 1.januar! Det er 11 måneder til vi igjen finner frem julepynten og forbereder oss til jul...Og ja - jeg gleder meg allerede! Har allerede planer om å gjøre et par scoop på salget nå i januar. Har blant annet sett et nydelig juletrefot i hvitt som hadde passet fint her. Nevnte jeg at den var formet som en stjerne?
Men nå ligger 2012 foran oss, og jeg har mange ting å se frem til i løpet av året. Allerede til helga skal jeg i 30-års lag på Nesodden, og jeg tror lavendelpiken allerede er igang med forberedelsene...


Kvelden i går ble feiret med gode naboer og herlig mat og drikke. Skulle egentlig vært 11 til bords, men både Mannen og nabomannen lå rett ut og kasta opp, så vi ble 9 igjen...Men det ble en trivelig kveld med alt en nyttårskveld pleier å inneholde.


Vil med dette ønske dere alle et godt nytt år! Ta vare på hverandre!


Tina


Konfekten er nå byttet ut med epler...
Nyttårsbordet 

Jane på Hjerteranken reddet meg i siste sekund med tulipaner til festbordet! Gjøviks fineste blomsterbutikk!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar