..en blogg om ting som ikke er fullt så viktige, men desto mer koselige. Det er viktig å omgi seg med mennesker og ting du får inspirasjon og energi av. For meg er det trening, familie, venner, mote, interiør,kaffe, bøker, glossy magasiner, smågodt mm. Håper du også gjør det du kan for at du skal ha det bra?

onsdag 18. januar 2012

Vinterlys...

Da er vi i gang med aktiviteter, hverdag og moro igjen! Fikk en veldig gledelig beskjed denne uka: nemlig at håndleddet mitt er bra igjen, og at jed dermed kan bruke det som normalt! Etter mye bekymring om hva dette kunne være er det såååå godt å kunne kaste "skinna" og "riste" løs! Det betyr at jeg kan skrive mer her inne også :-)
Det ble tomt og beige i stua etter at julepynten ble ryddet bort forrige søndag. I dag har vi fyllt huset med fargerike tulipaner og nydelige roser som Mannen fikk fra våre gode naboer (Han fyllte 40 i helga!) Jeg hadde ikke hjerte til å ta ned alle de fine julelysene etter jula, så her kommer et par bilder av litt vinterlys...Er ikke det greit da? Og i så fall - hvor lenge er det greit å ha det? En luftetur med Maika i går kveld ga meg hvertfall følesen av at det foreløpig er helt ok....


Jeg koser meg med vinteren nå. Både slalomskiene og langrennsutstyret er testet, og peisen knitrer og varmer foran meg. Vinter er faktisk bra!


Ha en fin vinterdag!
Tina

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar