..en blogg om ting som ikke er fullt så viktige, men desto mer koselige. Det er viktig å omgi seg med mennesker og ting du får inspirasjon og energi av. For meg er det trening, familie, venner, mote, interiør,kaffe, bøker, glossy magasiner, smågodt mm. Håper du også gjør det du kan for at du skal ha det bra?

mandag 8. august 2011

Spenst+TotenTreningssenter = Sant

Det var en spenstig nyhet vi fikk før helga! Spenst og Toten Treningssenter skal fusjonere - og bli ett! Mange føleser ble satt i sving fredag kveld, når Arnulf slapp bomba! Å forlate Spenst Gjøvik`s lokaler på Fastland blir vemodig. Her har vi svetta mange dråper i årenes løp, senteret har blitt bygd ut og inn, saler blitt flytta, og vi har medlemmer som har sterke bånd til både stedet og ikke minst eierne. Derfor er det en stor beslutning som er tatt av familien Sunde, og den respekterer vi alle! For ansatte på TT ble det også et sjokk: her kommer nesten 2000 nye medlemmer, og en haug med instruktører og Spenst ansatte som skal inn og bli kollegaer! Når det første sjokket var over, og vi hadde diskutert litt rundt fusjonen gikk vi i samla flokk ned i Storgata og besøkte vår nye arbeidsplass. Her ble vi tatt godt i mot av blide og imøtekommende ansatte, freshe lokaler og mye positivitet! Dette kommer til å bli knallbra!  • En stor og fyldig timeplan
  • 2 fine aerobicsaler, og en super sykkelsal (nesten så jeg vil begynne å ha sykkeltimer igjen...)
  • Mange dyktige instruktører
  • Nye og fine lokaler (som i disse dager utbedres ytterligere..)
  • Bra faglig miljø
  • Fine garderober og en veldig bra barnepass
Dette er noe vi alle er veldig fornøyde med, og nå skal vi jobbe sammen for å være innlandets beste og største treningssenter med nesten 4000 medlemmer (I tillegg har vi plass til 1000 nye medlemmer også)

Jeg gleder meg skikkelig til ny sesong. Høsttimeplanen starter 29.8. Jeg skal fortsette med "favoritt-timene" mine som er Kondis 55 og Dance-Aerobic! Juhuuuuuu!

Tina

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar