..en blogg om ting som ikke er fullt så viktige, men desto mer koselige. Det er viktig å omgi seg med mennesker og ting du får inspirasjon og energi av. For meg er det trening, familie, venner, mote, interiør,kaffe, bøker, glossy magasiner, smågodt mm. Håper du også gjør det du kan for at du skal ha det bra?

lørdag 8. oktober 2011

Ut på tur...

Niese Helle, Hedda og jeg har lenge planlagt en jentetur til Oslo. Det fikk vi til i høstferien, og vi bodde på hotell midt i byen. På jenteturer kan alt skje, - og denne gangen overrasket vi mange med en liten "opptreden" på God Morgen Norge (torsdag). Vi satt på hotellet i pysjen og var klare for å ordne oss til frokost. Ser at Wenche på God Morgen Norge annonserer at hun etter pausen skal lage mat ute på Karl Johan. Spør jentene om de har lyst å gå å se på - det var jo tross alt nesten utenfor hotellet vårt. Jaaaa sier de, og får på seg klærne i en fei. (Aldri sett de så raske før...) I løpet av 5 minutter var vi ute på Karl Johan og svinsa. Ble stående like bortenfor der de tok opp. (Kall oss gjerne linselus. Hi hi) Plutselig vinker Signe på oss, og vil ha et lite intervju med jentene. De får srørsmål og hva de heter og hvor de kommer fra. Signe lurer også på hva de gjør ute i gata så tidlig på morgenen...Helle svarer så fint at de er på tur med tanta si, og at de har høstferie <3 Med Tante T på Oslo-tur kan alt skje, og vips så hadde vært på TV. Vi fniste av det hele dagen, og var enige om at morgenturen var verdt strevet! Her er noen minner fra en fin høstferie så langt. 
Jentetur til Oslo! Her var vi på UB og kjøpte stooooore boller og kakao.

Alltid godt med kaffe på UB...

Den skal tidlig krøkes - den som god shopper skal bli! Helle og Hedda fornøyde etter en tur med egen handlekurv på Søstrene Grene. 

..were here...

På Steen og Strøm var det eget tegnebord. Fint med en liten stopp mellom lekebutikken og HM

Vi spiste på Fridays - og tok en tur på Oslo City og kjøpte dessert. Er man på tur, så er man på tur!

Etter urbane dager i Oslo ble det skogstur med Family på Eiktunet. Kone, Mann, Hund og Barn spiste frokost i det fri på Knapphaugen. God start på dagen for alle <3

Villmarkens datter...

Sliten hund etter både løpetur og skogstur. Er det et solglimt finner du alltid Maika godt plassert...

1 kommentar:

  1. Søte barn, fin frøken fryd og ikke minst veldig god hund i sola <3

    SvarSlett