I dag skal jeg faktisk ikke skrive om interiør, trening eller mote. Men baking! Som jeg har sagt før: det handler å fylle livet med det DU liker best, og en av de tingene jeg liker er jo nettopp å bake/spise kaker. Dagen i dag har egentlig vært litt "gørr", så det passet fint å trøstebake litt.
Først var jeg hos legen for å finne ut litt mer om håndleddet mitt. Det er en lei betennelse i ledd/synovialkapselen som ikke vil gi seg med det første. Dette betyr at jeg fortsatt skal ta det med ro med høyre arm, få trykkbølgebehandling og håpe på bedring. Deretter var jeg i begravelse til en flott mann som har gitt Gjøviks befolkning gode matopplevelser gjennom mange år; Lasse <3. Det var en sterk opplevelse å være i Gjøvik kirke og ta farvel med denne store personligheten som gikk bort alt for tidlig.
Som en kontrast til alt dette var vi med på en budrunde på en hytte vi hadde sett på i helga...Vi gikk langt over det vi hadde tenkt å by, og takket for oss ca 100000 over takst...Vi prøver igjen senere! Alt i alt, en dag med mye følelser på godt og vondt.
Over til bakinga:
Jeg er en stor fan av Bakeriet i Lom! Jeg har sjøl ikke vært der, men har en mann som er i Lom i jobbsammenheng av og til. Da kjøper han alltid med deilig bakst til oss <3 Forrige gang kjøpte han med en kanelsnurr jeg aldri har smakt maken til...For en stund siden fikk jeg også boka Schakenda av Mannen, og (signert :-) gleden var stor når jeg så at oppskrifta på kanelsnurrene sto der! Fikk med min gode kjøkkenhjelp Hedda, som gjerne ville hjelpe til å bake/spise...
Deigen skal eltes 2 x 15 minutter i kjøkkenmaskin. - lett som en plett som Hedda sier |
Stekes på 175 grader, midt i ovnen i 25 min |
OPPSKRIFT
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar