..en blogg om ting som ikke er fullt så viktige, men desto mer koselige. Det er viktig å omgi seg med mennesker og ting du får inspirasjon og energi av. For meg er det trening, familie, venner, mote, interiør,kaffe, bøker, glossy magasiner, smågodt mm. Håper du også gjør det du kan for at du skal ha det bra?

tirsdag 20. september 2011

Små tips...

Alle har sin stil når det gjelder interiør, og vi finner forhåpentligvis vår stil ved å blande egen smak med tips vi får i blader, kataloger, interiørmagasiner og ikke minst hos hverandre. Jeg blir hvertfall inspirert av mye, og det kan være små ting som gjør at jeg får lyst til å gjøre små endringer her og der. Mitt største tips er å gjøre hjemmet ditt til din egen stil! Selvfølgelig hente inspirasjon her og der, men for all del ikke kopiere noe eller noen. Det blir kjedelig og upersonlig. For meg er blandingen av gammelt og nytt, duse farger, duftlys og friske blomster viktig. 
En venninne spurte meg en dag om jeg ikke kunne hjelpe henne med litt småting hjemme for å lage litt "miljø". Det er ofte ikke store ting som skal til, og her vil jeg dele noen av mine tips. Håper du liker det.
En hylle kan romme så mangt. Den pynter også opp på en ellers så hvit vegg.  Vil du ha grønnsåpen stående fremme kan du bruke flasken, men riv av etiketten. Pynt gjerne opp med en liten lapp som sier noe om innholdet. Jeg er storforbruker av grønnsåpe, og liker å ha den godt tilgjengelig <3

"Snacks" fra Slovakia. Alltid spennende med matvarer fra det store utland. Mannen var der i forrige uke, og hadde blant annet med dette...Fint på hylla  - og sikkert veldig godt i magen!

Hvis de avskårne blomstene begynner å se litt slitne ut i vasen er det lurt å klippe av de som holder seg best. Sett de i en liten vase - bevar gleden litt lenger.

En bildelist fungerer fint som bokstøtte på kjøkkenet.

Julepynten kan brukes året rundt. Her pynter den opp vitrineskapet i spisestua. Apropos jul...Har ikke pakket bort julelysene mine helt enda...Her har jeg surret de rundt et stykke drivved, og lagt de på en bildelist sammen med bokstavene f-a-m-i-l-y <3 Registrerer forøvrig at slike bokstaver er på interiørmagasinenes "ut"lister, men jeg synes det er veldig koselig, og kommer til å beholde de en stund til.

Strekmenn-tegninger er morsomt og dekorativt. Her har Hedda tegnet familien Hovi - med hunden Maika. 

Litt strammere og renere stil på badet. En liten sinkskål med såpe og duftlys gir koselig stemning på badet.
Hva med en bøtte til dorullene? Kurver er også et godt tips.


Henrik er glad i å pynte veggene med fotball-plakater. Helt greit, - og det ser litt penere ut når de henges opp litt systematisk...Mamma har lært meg et viktig interiørtips: Lag miljø i alle kroker og kriker med ting du synes er fint. Det gamle skatollet jeg har arvet etter oldemor er fint nok i seg selv, men blir ekstra fint i et koselig miljø med blomster, lys og andre småting jeg liker.

...og her trenger jeg et tips. Dette er ikke fint. Vi har en peis vi ikke kan bruke, og en stor TV som står nesten inni peisen...TV er et must i stua, men et not på interiørfronten. Råd mottas med takk...

2 kommentarer:

  1. Så flink du er! Copycat jeg på grønnsåpe-tipset ditt ;-)
    Men, TVen bør få ny plass ja, og hvorfor ikke henge den opp på veggen slik at dere får mer luft under? (all elektronikk må da inn i veggen ja ;-))

    SvarSlett
  2. Men hvilken vegg? Thats the question...

    SvarSlett