..en blogg om ting som ikke er fullt så viktige, men desto mer koselige. Det er viktig å omgi seg med mennesker og ting du får inspirasjon og energi av. For meg er det trening, familie, venner, mote, interiør,kaffe, bøker, glossy magasiner, smågodt mm. Håper du også gjør det du kan for at du skal ha det bra?

torsdag 21. april 2011

Tapas på Gjøvik!

Påskeferien tilbringes hjemme - og det er helt fantastisk! Selvfølgelig melder det seg en del behov som må tilfredsstilles i forhold til ting og tang som skal gjøres ute, men det er nesten bare gøy. Å klargjøre utemøbler, spyle terassene, rake og gjøre hagen klar til uteliv gjør meg glad! Det minner meg på at vi har mange fine måneder i vente. Utemøblene har fått et par strøk med maling, og påskeliljene blomstrer. Det er påskestemning for meg.


Men nå var det egentlig ikke dette jeg hadde tenkt å skrive om. Det var nemlig mat! Gjøvik har fått en egen tapas resturant!!! Den heter Tapeo, og åpnet rett før påske. Vi testa den ut i dag, og det var veldig bra. Nydelig mat, topp service og nesten full resturant. Skikkelig stemning og over forventning. Vi dro hele familien, men tror i framtida at barna får holde seg til litt mer barnevennlige resturanter. Tapas er ikke tingen for våre små...Piri Piri kyllingen var i hotteste laget. Ha ha. Menyen vår i dag besto også av Patatas bravas, albondigas, chorizzo, manchego, serrano, tortilla og oliven...Nam nam.


Tapas er noe jeg gjerne vil bli mett på! Her er et godt eksempel, - fortært på Delicatessen før påske. Tapeo kan absolutt måle seg i kvalitet <3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar