..en blogg om ting som ikke er fullt så viktige, men desto mer koselige. Det er viktig å omgi seg med mennesker og ting du får inspirasjon og energi av. For meg er det trening, familie, venner, mote, interiør,kaffe, bøker, glossy magasiner, smågodt mm. Håper du også gjør det du kan for at du skal ha det bra?

søndag 10. april 2011

Fornyelse og fornøyelse

Våren gjør noe med meg! Energien øker i takt med at dagene blir lengre og lysere. Våren er også tid for fornyelse og fornøyelse. 
For å ta det første først. Hos meg så blir jeg alltid inspirert til å rydde...Det går for seg i både boder, klesskap, kjøkkenskap og kjeller. Det føles så godt å ha det ryddig rundt seg, samtidig som det føles godt å "kvitte" seg med ting. Jeg sitter ofte i bilen på vei opp på søppeltomta og er skikkelig fornøyd...? Dette er sikkert et tegn på at vi har for mye - og dermed kjøper for mye i dag. Og ja, det stemmer nok. 
Apropos fornyelse. Denne helga pusset jeg opp gangen! Den har fått et par strøk med fargen Marrakesh, ny slagbenk med plass til oppbevaring, og nye "systemer" til luer/votter/hansker og sko. 
Jeg ble skikkelig fornøyd. Dessuten tror jeg at jeg har gjort det vanskeligere for resten av familien å rote. Før hadde vi kurver med klær, og disse sto stadig på snei med ting stikkende ut...nå er dette gjemt i en kommode bak skyvedørsgarderoben. 
I helga gjorde vi også klar hagestua. Det er ikke lenge før vi kan innta morgen-kaffen der igjen. 

Siden det blir hjemmepåske i år er jeg klar for å sitte i solveggen på verandaen! Da mormor flyttet i vinter fikk vi overta hagemøblene hennes, og vips har vi en ny gruppe. Fant puter i kjelleren som passet perfekt!Etterhvert skal de få litt hvitmaling på seg, men enn så lenge passer de fint.  Nå er jeg klar for mye sol og varme fremover!

Når det gjelder fornøyelse er det også mye av dette i månedene som kommer. Det er mye å glede seg til: Påskeferie, Urbane totninger, Bryan Adams konsert, Sommerslagere og ikke minst sommer-ferien med familien. I år går turen til Rhodos. Vi hadde samme type ferie i fjor, på et ving-senter i Tyrkia, og for oss passer dette helt perfekt nå. Det er aktiviteter for barna, sol, spa, treningsmuligheter og sjøen som nærmeste nabo. Er vi heldige kan vi spise litt god mat også <3


Nå høres det ut som jeg lever for ferien, og det er ikke helt sant. Hverdagene er også bra, og det er mye spennende som skjer både på jobb og ellers. Elevene blir snart 3.klassinger, og det har skjedd mye i løpet av det siste året. De begynner å bli store. De siste ukene av skoleåret kommer til å gå fort, og det er fortsatt mye vi skal lære dem, så det blir nok en  tøff periode frem til sommerferien. Det blir elevsamtaler, foreldresamtaler, foreldremøte, kartleggingsprøver, kultursamling og avslutninger. Men det er gøy at det skjer litt! Veldig fornøyd med å ha en jobb som gjør at jeg får være med på denne utviklingen, og ikke minst påvirke den! Stort ansvar, men jeg liker det. 


Ha en fin vår så lenge!2 kommentarer:

  1. Så fin gangen ble =) Trenger stadig noen systemer for å unngå rot.

    SvarSlett
  2. Så fin gangen din ble, Tina. Vi har fargen marrakesh i stua, og den er kjempe behagelig. Ha en fin helg :)

    SvarSlett