..en blogg om ting som ikke er fullt så viktige, men desto mer koselige. Det er viktig å omgi seg med mennesker og ting du får inspirasjon og energi av. For meg er det trening, familie, venner, mote, interiør,kaffe, bøker, glossy magasiner, smågodt mm. Håper du også gjør det du kan for at du skal ha det bra?

mandag 8. november 2010

I en stuga i Sverige...

Stuga-eier Anne-Marthe og meg
Stugan i Torsby
Flagget må opp!
Fra natur til interiør...

I helga har jeg vært i paradis! Min gode venninne Anne Marthe og hennes mann Martin har kjøpt seg et fantastisk sted i svenske Torsby. Som hun selv sier; et kinderegg!! En rød landlig stuga i nærheten av både slalombakker, badestrand - og trivelige lille Torsby sentrum. 3 timers kjøring fra Gjøvik og vips så følte jeg at vi var i Astrid Lindgrens verden eller noe annet veldig koselig. 

Herlige damer <3

Beate og Anne Marthe dro i forveien fredag morgen og hadde fyrt opp, gjort innkjøp og forberedt kveldens måltid. Da Kristin, Hanne og jeg ankom (en god stund etter skjema....) sto de klare foran huset med Irish Coffee, biff på grillen og fakler! Det var helt fantastisk.

Helgen gikk med til god mat og gode samtaler. Er så utrolig glad i disse jentene, og er glad for at jeg har så flotte venninner.  Vi avsluttet det hele med et besøk på Selma Lagerløf. Her fikk vi boblet, skravla enda litt mer og fikk ogsså skvisa inn litt spa-behandlinger. Tre var fornuftige og dro rett hjem - 
Beate og jeg stoppet i Charlottenberg på grensehandel. Det ble dyrt, nyttig og moro...At vi kom oss helskinnet hjem er også veldig bra, med tanke på at bilen med tanka full med etanol (E 85) istedet for B95..Jenter på tur sier jeg bare!!

Detaljer fra det koselige kjøkkenet
Koselig soverom med småblomstrete "gossin" tapet...
TV-stue 
Frokost i stugan

Landlig kjøkken med gammel ovn

Hanne på landet
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar