..en blogg om ting som ikke er fullt så viktige, men desto mer koselige. Det er viktig å omgi seg med mennesker og ting du får inspirasjon og energi av. For meg er det trening, familie, venner, mote, interiør,kaffe, bøker, glossy magasiner, smågodt mm. Håper du også gjør det du kan for at du skal ha det bra?

søndag 20. mars 2011

En forsmak på sommer og sol

I helga har jeg vært i Barcelona! En fantastisk by - som har alt:
-Deilig mat
-Spennende arkitektur
-Nydelige strender
-...og shoppingmuligheter!!!


...og apropos det siste. Det var gode muligheter for shopping. Registrerte i sidesynet at kofferten veide 9 kg mer på hjemreisen enn den gjorde da vi dro, men jeg slapp heldigvis unna overvekt og straffegebyr.


Kofferten av fylt av manchego-ost, klær, sko, skinke, klær, sko, spisebrikker, sjokoladekjeks, klær, sko og litt klær og sko til barn og mann! Det er et mekka for oss som er over gjennomsnittet interessert i klær og sko, og jeg må innrømme at det ble litt shopping. Startet allerede ved ankomst torsdag kveld, - med en drøm av en kjole fra Zara. en beige fotsid kjole med blonder, silke og et utrolig fint snitt. Satser derfor på å bli bedt i noe staselig i løpet av sommeren, slik at kjolen kan få bli med på party! Et bryllyp hadde gjort seg. Anyone? Ellers ble det tresko (...) som forøvrig tok knekken på kroppen min, og jeg måtte legge opp shoppingen lenge før planlagt lørdag ettermiddag....
Men det er like greit. Hadde fyllt opp posene med vårklær, og var i bunn og grunn fornøyd. Mamma kjøpte lekre solbriller fra Gucci, og ble skikkelig "diva". Når jeg etterhvert har blitt såpass voksen (begynner å innse det nemlig...) blir man litt tryggere på sin egen stil, og hva man vet man vil bruke når du shopper. Og sist men ikke minst; Hva man kler ift den kroppen man har! Jeg ville aldri sett på hvite bukser for eksempel - ikke pent til mine lår...Jeg ville heller aldri falt for vesker som ikke var i skinn, nå er det ekte vare som gjelder. For utringede topper er også noe jeg ikke kler, og dermed må styre unna...En del slike hensyn må taes, og da kan man luke ut ganske mye. Dessuten er det mye likt, og mye stygt der ute også. Nok om shopping - vi opplevde mer enn det :-)

Fikk dessuten premiere på årets løpesesong denne helgen. Startet lørdagen med en løpetur på strandpromenaden, i soloppgang! Det var så deilig, og jeg er motivert for mange fine turer på strandpromenaden på Gjøvik. Kanskje ikke like eksotisk, men gjør samme nytten. I Spania har de en greie med å sette opp treningsapparater langs strendene - til bruk for alle. Helt genialt, og blir brukt av alle slags folk, gamle som unge. Det er et skikkelig motiverende fysak-tiltak!
Christian på La Rambla
Reisefølget mitt <3


Ut på tur!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar