..en blogg om ting som ikke er fullt så viktige, men desto mer koselige. Det er viktig å omgi seg med mennesker og ting du får inspirasjon og energi av. For meg er det trening, familie, venner, mote, interiør,kaffe, bøker, glossy magasiner, smågodt mm. Håper du også gjør det du kan for at du skal ha det bra?

mandag 6. desember 2010

Trening= overskuddJeg har sagt det før - jeg sier det igjen! Jeg er veldig heldig som har en instruktør-jobb på si...Det å være instruktør gir meg muligheten til både å trene sammen med andre, gi andre energi - men også å få trent selv. 
Vi mennesker er jo skrudd slik sammen at vi blir det vi gjør mest av. Dvs: Sofaslitere blir late - og energiske treningsbunter blir spreke og sprudlende. Eller? Jeg vet at vi ikke kan dele alle inn i disse to kategoriene, men at det finnes mange midt i mellom. Der er hvertfall jeg! Jeg elsker å ligge på sofaen å se på tv, lese blader og spise smågodt - OG jeg elsker å trene. På grunn av det siste kan jeg med god samvittighet kose meg uten dårlig samvittighet. Blir provosert når jeg møter folk på butikken som skuer bort i handlekurven min og lurer på om jeg som trener driver og spiser sånn! Selvfølgelig gjør jeg det, - og kan gjøre det nettopp FORDI jeg trener. En annen myte er vel at vi som instruktører trener så fryktelig mye. Vel, noen gjør sikkert det. Jeg for min del trener sjelden mer enn 2-3 timer i uka...Skikkelig fornøyd blir jeg når det blir 4.

Etter endt skoledag føler jeg meg ikke alltid like klar for å reise på Spenst for å ha time. Men det slår aldri feil; Når musikken kommer på, og jeg ser alle de glade og forventningsfulle fjesene får jeg energi. Masse energi! Følesen jeg får etterpå er også utrolig god. Sliten kropp, tømt hode og overskudd til å fungere hjemme. Etter en dusj og litt middag er jeg restituert og klar for kvelden...og sofaen :-)
                   
Før:sliten tobarnsmor snart klar for trening...
Håper hvertfall å bli det!

Etter: Batteriene er ladet og jeg er glaaaad!

Vet ikke helt hvor jeg vil med dette, men kanskje motivere noen til å trosse latskapen og komme seg på trening? Enten det nå er å gå tur i frisk luft, løfte vekter i kjelleren, jogge, trene kamp-sport - eller komme på Spenst eller andre treningssentre og trene sammen med andre. Det finnes så mange gode timer å velge i på timeplanen, enten du sverger til koreografi, styrke eller enkel kondisjon. 
f

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar