..en blogg om ting som ikke er fullt så viktige, men desto mer koselige. Det er viktig å omgi seg med mennesker og ting du får inspirasjon og energi av. For meg er det trening, familie, venner, mote, interiør,kaffe, bøker, glossy magasiner, smågodt mm. Håper du også gjør det du kan for at du skal ha det bra?

tirsdag 29. mai 2012

En plass i solen


Håper dere har hatt en fin pinse? For meg er det en bonus-mini-ferie hver år. Når vi til og med får godvær er det virkelig fint. Jeg hadde bestemt meg for å ta det helt med ro, nyte fridagene og ikke ha for mye prosjekter. Det gikk ganske bra...Vi tilbragte nestene hele helgen utendørs, - til og med The Voice-finalen ble sett ute i hagestua. Har ellers fått ferdig takterassen, en liten kjøkkenhage, og puslet litt med hagearbeid. Når sola skinner og himmelen er blå er det utrolig hva man kan få til. 

Har tatt med noen små bilder slik at du kan kikke litt inn i min hage...

Hilsen Tina

Kjekt å ha når gjestene lurer på hvor folket er...

Takterassen fikk et strøk med skimmergrå terassebeis. Her har vi morrasol og mjøsutsikt. Deilig å ta med seg kaffekoppen opp hit.

Hagestua er lun og god. Her trives tomatplanter og basilikum godt...
Syriner lukter deilig, og gjør seg godt i vase. I kjøkkenhagen prøver jeg meg på jordbær, dill, kruspersille, gressløk og ruccula-salat. Spennende å se hvordan det utvikler seg.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar