..en blogg om ting som ikke er fullt så viktige, men desto mer koselige. Det er viktig å omgi seg med mennesker og ting du får inspirasjon og energi av. For meg er det trening, familie, venner, mote, interiør,kaffe, bøker, glossy magasiner, smågodt mm. Håper du også gjør det du kan for at du skal ha det bra?

torsdag 23. februar 2012

Vårlig forandring fryder...

For noen dager siden fikk jeg lyst til å forandre litt i stua...(Igjen? i følge Mannen)
Når sola titter inn kommer spirer også kreativiteten. Når jeg kikket ut på verandaen i dag så jeg at all snøen var smeltet. Det er 23.februar!Hmmm... Litt tidlig å ta ut utemøblene kanskje? Men at vi skulle få så fint vær til vinterferien neste uke hadde jeg ikke trodd. Minner mer om påske. Har hatt et par dager inne med syke barn og pjusk selv, så nå må vi først og fremst blir friske og raske igjen
Deler noen bilder med dere så lenge!

Tina
Det spirer og gror for kvisten i vasen også.
Flyttet stolene og det gamle bordet til en annen del av stua. Bedre plass, bedre lys... Legg merke til "linselusa" Maika.
Nå kan vi se TV fra to vinkler i stua: Både fra sofaen og fra "love-seaten".
De brune flisene på kjøkkenet skulle jeg gjerne hatt i en annen farge...Noen tips?


Kvister og drivved i skjønn forening...

2 kommentarer:

  1. Du kan fint male flisene, men du har heller kanskje lyst på nye? Koselige bilder fra huset! Begynner å komme i vårstemning nå, måtte det holde seg :)

    SvarSlett
  2. Alloc har kjøkkenplater http://www.alloc.no/cgi-bin/alloc/imaker?id=32835&visdybde=2&aktiv=32835 som kan benyttes. Finnes noen kule med betonglook.

    SvarSlett