..en blogg om ting som ikke er fullt så viktige, men desto mer koselige. Det er viktig å omgi seg med mennesker og ting du får inspirasjon og energi av. For meg er det trening, familie, venner, mote, interiør,kaffe, bøker, glossy magasiner, smågodt mm. Håper du også gjør det du kan for at du skal ha det bra?

tirsdag 15. februar 2011

En festlig helg!


Forrige helg var festlig! Ikke ofte jeg skal på fest 2 dager på rad (heldigvis) - men denne helgen ga mange gode minner, sammen med mange bra folk! Fredag var det 35-års lag med gode venner, og lørdag personalfest på Spenst med artige kollegaer.
Eva Lill og meg

Silje, Elin, Anniken og Arnulf. 

Linda, Anja og Tonje


Quiz-vinnerlag; Heidi, Linda, Mette, Hanne, Tommy, Anette og Gry

Elin og Anette 

Fredag var det 35-års feiring for Anne Marthe på skistua. Nesten 80 gjester ville være med å feire vår flotte venninne, - alias Pamela i anledning kvelden.  Tema for festen var "ut av skapet - kom som den du drømte om å bli eller være...." Her var kreativiteten stor, og det var mange morsomme kostymer! Følte kanskje at antrekket mitt var litt på kanten, men etter ankomst Skistua falt ting på plass. Her var det mye artig! Etter å ha sett Hannes bilder (alias Gossip Girl) ser vi at det er god stemning hele kvelden. Folk smiler fra øre til øre, og det er tydelig at alle koser seg. Det er bare Pamela som kan ordne en så bra fest, - og ikke minst sanke inn så mange venner til feiring. Utrolig bra. Denne festen skriver seg inn i historien...
Annci (Ursula), Ms. Cop og Kristin (barmarks-dronning og forhenværende skiløper)

Flyvertinne Inka og Ms. Cop

Her er vi før avreise til festen. Gene Simmons og Ms.Cop er klare. 


Mette og jeg - på fest sammen både fredag og lørdag!Hanne, Anne Marthe (Pamela) og Hippie-Martin var vertskap. Hanne holder styr på alt av sladder, notater og bilder (Gossip Girl)
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar