..en blogg om ting som ikke er fullt så viktige, men desto mer koselige. Det er viktig å omgi seg med mennesker og ting du får inspirasjon og energi av. For meg er det trening, familie, venner, mote, interiør,kaffe, bøker, glossy magasiner, smågodt mm. Håper du også gjør det du kan for at du skal ha det bra?

onsdag 24. august 2011

Hverdag

Da er høsten her, og hverdagen likeså. Jeg klager ikke altså, bare konstaterer at sånn er det! 
Det var faktisk godt å begynne å jobbe igjen. Det er artig å gå på fotballkamper med Henrik igjen, og det er greit å komme i "gjenge" igjen som vi sier så kjekt. 


I dag var det også oppstart for Hedda sin danse-trening. Vi fikk sitte å se på i dag, og jeg er overbevist om at hun kommer til å trives veldig godt med det. I dag lærte de første posisjon, annen posisjon, stjernehopp og mye annet gøy. 15 små 5-6 åringer i ballerina-antrekk var et veldig søtt skue... 


Det nærmer seg sammenslåing med Toten Treningssenter nå, og i morra har jeg min siste time på Spenst! Det blir nok litt rart...Men rett etter timen skal jeg rett på kick-off for Spenst Toten Treningssenter, så jeg rekker ikke å dvele så lenge over det.


Tina

søndag 14. august 2011

Vel overstått

Da var Ringeriksmaraton vel blåst for denne gang! Indregarden 2 knuste Indregarden 1 med 10 minutter...Det ble derfor ikke så spennende som i fjor, når det kun var sekunder som skilte lagene. Totalt sett ble Indregarden 2 nr.21 i sin klasse, og Indregarden nr.41 (av 103 lag...)Men det var gøy...Jeg lovte (som vanlig) meg sjøl at det var siste året jeg skulle løpe, men etter en dusj, et glass vin og deilig mat var jeg i vater igjen! Klart jeg skal løpe neste år!

Det er veldig koselig å treffe slekta, og ekstra trivelig med tanke på at det var pappa som fikk slekta igang med trening! Håper han ser ned på oss og synes vi er flinke <3

Her kommer noen bilder fra familiefesten!
Ha en fin søndag!

Tina



Vi laget også et lite maraton for barna i hagen. Her er Hedda, Henrik, Isac og Frida klare til start

På verandaen til Britt er det koselig å være

Tom Henning, jeg og Anette har spist deilig mat! Takk til Britt og Anette for deilig mat<3

Onkel Tore er løps-sjef og veldig sprek!!

Familekos

Henrik og Isac overlegne vinnere av barnestafetten...

fredag 12. august 2011

Maraton og familiefest

I morra er det duket for Ringeriksmaraton! Nå er ikke jeg noe maratonløper, så bakgrunnen for dette stuntet hvert år bunner i en artig familietradisjon.Pappa var nemlig familiens mann, og elsket å stelle i stand sammenkomster. Det var derfor hans ide at hele familien skulle samles for å løpe Ringeriksmaraton hvert år. Vi stiller som vanlig med to mix-lag: Indregarden 1 og 2. Vi er mest opptatt av den interne konkurransen, men ser også at vi ikke er så verst sammenlignet med mange andre. I fjor kom vi på 33 og 34 plass av 101 lag! Artig. 
I tillegg til å løpe spiser vi god mat, skravler og oppdaterer oss utover kvelden. 
Jeg er overhodet ikke noe konkurransemenneske, og er heller ikke noe løper, så for mitt vedkommende blir det bare å komme seg gjennom løypa sånn passe fort :-) Hvis jeg skal ha et mål må det vel være å bruke mindre enn 30 minutter på 5,6 km...


Så da tror jeg den beste oppladningen før morgendagens strabaser er å parkere både rødvinsglasset og smågodet nå...Sov godt!


Tina

mandag 8. august 2011

Spenst+TotenTreningssenter = Sant

Det var en spenstig nyhet vi fikk før helga! Spenst og Toten Treningssenter skal fusjonere - og bli ett! Mange føleser ble satt i sving fredag kveld, når Arnulf slapp bomba! Å forlate Spenst Gjøvik`s lokaler på Fastland blir vemodig. Her har vi svetta mange dråper i årenes løp, senteret har blitt bygd ut og inn, saler blitt flytta, og vi har medlemmer som har sterke bånd til både stedet og ikke minst eierne. Derfor er det en stor beslutning som er tatt av familien Sunde, og den respekterer vi alle! For ansatte på TT ble det også et sjokk: her kommer nesten 2000 nye medlemmer, og en haug med instruktører og Spenst ansatte som skal inn og bli kollegaer! Når det første sjokket var over, og vi hadde diskutert litt rundt fusjonen gikk vi i samla flokk ned i Storgata og besøkte vår nye arbeidsplass. Her ble vi tatt godt i mot av blide og imøtekommende ansatte, freshe lokaler og mye positivitet! Dette kommer til å bli knallbra!



  • En stor og fyldig timeplan
  • 2 fine aerobicsaler, og en super sykkelsal (nesten så jeg vil begynne å ha sykkeltimer igjen...)
  • Mange dyktige instruktører
  • Nye og fine lokaler (som i disse dager utbedres ytterligere..)
  • Bra faglig miljø
  • Fine garderober og en veldig bra barnepass
Dette er noe vi alle er veldig fornøyde med, og nå skal vi jobbe sammen for å være innlandets beste og største treningssenter med nesten 4000 medlemmer (I tillegg har vi plass til 1000 nye medlemmer også)

Jeg gleder meg skikkelig til ny sesong. Høsttimeplanen starter 29.8. Jeg skal fortsette med "favoritt-timene" mine som er Kondis 55 og Dance-Aerobic! Juhuuuuuu!

Tina